Horoscop Horoscop Fecioara 09.05.2016

Este timpul sa treci de la petreceri si creativitate libera la munca si indeplinirea atributiilor care iti revin. Este posibil ca pe parcursul zilei aceasta necesitate de tranzitie sa nu iti treaca prin minte sau sa iasa in evidenta pentru tine – fie vei fi capabil sa faci munca care te bucura, fie responsabilitatile pe care trebuie sa le efectuezi se vor dovedi placute si usor de abordat.

Horoscop săptămânal Fecioară 18 februarie – 24 februarie 2019

Uneori oricât vei încerca să te dăruiești, să faci tot posibilul să nu superi pe cei din jur, să aștepți ca unele locruri să se schimbe în viața ta, acesta va întârzia să apară. E posibil ca o situație să se schimbe fulgerător sub ochii tăi și asta fără îți dai seama. Un lucru pe care il așteptai demult să se schimbe în viața ta  poate să o facă fără să îți dai seama și fără nici un efort din partea ta, eliberându-te de grijile acumulate în ultima perioadă.

Ești din ce în ce mai preocupat de posibilitatea de avansare și creștere in carieră și ar fi posibil chiar să apară ceva oportunități. Aceste oportunități apar ca o călătorie în străinătate, cursuri de specializare sau formare, de la care nu te vei da în lături.

Ai parte de un weekend ademenitor cu un potențial romantic și creativ în același timp. De asemenea, o conversație poate să se dovedească o oportunitate de a naște idei lucrative și ocazii de care nu ai mai avut parte.

Horoscop Fecioara luna februarie

Iți place să fii cat mai mult legat de realiate și uneori cam auster în ceea ce ține de viața de familie, nu te lași deloc purtat  de iureșul iubirii. În cuplu incă mai ai unele lucruri pe care le consideri neclarificate, poate o iluzie sau o dezamăgire te macină, insă există un singur remediu imbatabil – comunicarea, dialogul. E momentul să intrebi sau să spui ce ai de spus celuilalt. Dacă nu vei face acest lucru vei da impresia că nu își pasă și așa aparea eroarea și lipsa de transparență.

La serviciu se pare că vor fi destule seisme, datorate unor discuții aprinse și, mai ales, datorate tenacitații tale, cand vine vorba de mici conflicte. Ambiția și argumentele te vor vor ajuta să treci învingator peste aceste momente sensibile, chiar și atunci când nimeni din jurul tau nu mai crede că poți împlini ceea ce susții.

Un lucru e limpede, dacă vei pune suflet, incredere și plăcere, vei reuși în ceea ce ți-ai propus. Mai greu și cu mai multe resurse în prag de epuizare, dar totuși vei reuși.

Horoscop de ieri

Cineva are anumite secretele fata de tine. Toti avem probleme private pe care nu dorim sa le impartasim, dar asta te afecteaza. Intuitia ta iti va spune probabil cine este aceasta persoana. Incearca sa-l faci sa se deschida fara a exercita presiuni. Sarcinile neterminate ar putea sa te faca sa innebunesti. Poti incerca sa treci rapid prin ele, cauzand mai mult stres. Obtine cele mai importante lucruri si lasa-i pe altii.

Horoscop Fecioara 09.05.2016

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului