Horoscop Horoscop Fecioara 09.07.2021

Daca te-ai gandit la executarea unor acte juridice de orice fel, aceasta nu este ziua potrivita. Orice contract incheiat astazi este probabil sa aiba clauze confuze si un limbaj obscur care s-ar putea sa nu fie inteles. Ar fi mai bine sa citesti o carte si sa incerci sa meditezi.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Vei observa ca emotiile tale sunt mult mai controlate astazi. Poti sa gasesti un echilibru fericit si sa eviti extremele care ii sperie pe altii. De fapt, adevarul este exact invers. Oamenii vor fi atrasi de tine, pe masura ce oferi o mana de ajutor. Sensibilitatea ta este puternica si poti remedia imediat situatia.

Horoscop Fecioara 09.07.2021

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului