Horoscop Horoscop Fecioara 09.08.2021

Iubirea ta, generozitatea si simtul frumusetii sunt destul de acentuate in aceasta zi. Daca exista un lucru ce trebuie sa il faci este acela de a iesi afara si de a privi apusul soarelui. Vei putea sa vezi partea romantica, creativa si frumoasa a tuturor lucrurilor ce se vor intampla in aceasta zi. Prietenii iti vor aprecia gesturile pe care le vei face in aceasta zi ceea ce te va face sa te simti minunat.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

O suma de bani pe care s-ar fi putut sa o astepti de departe poate fi amanata. Acest lucru ar putea fi frustrant pentru tine, dar nu intra in panica. Banii vin intr-adevar. Deci, daca situatia ta nu este urgenta, stai doar pe loc si asteapta. Daca doresti sa te consulti cu cei care iti trimit, fa orice din toate punctele de vedere. Totusi, probabil vei descoperi ca problema este in mainile lor. Ai rabdare.

Horoscop Fecioara 09.08.2021

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului