Horoscop Horoscop Fecioara 10.09.2018

Ai putea sa te simti putin energic astazi si ai putea dori sa iti petreci timp exersand sau incercand un nou sport sau joc pe care nu l-ai mai practicat pana acum. Intreaba-ti niste prieteni daca nu vor sa ti se alature. Nu te forta peste limitele tale. Acest lucru iti poate aduce numai epuizare sau ranire si nu te va ajuta prea mult. Incearca sa te incadrezi in limitele tale cat mai des.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14-20 octombrie octombrie 2019

La lucul de munca, performanta ta va fi apreciata si vei primi responsabilitati noi. Vei cheltui bani pentru decorarea casei si vei avea unele preocupari legate de viata ta roamantica.
Anumite probleme familiale create de o persoana mai in varsta iti vor da ceva batai de cap.
Venus planeta frumusetii si a iubirii are grija de tine in weekend si iti ofera sansa de a petrece si de a te intalni cu persoane care te fac sa te simti bine.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2019

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te simti nostalgic pentru prietenii vechi si familia indepartata. Chiar daca nu le-ai vorbit de ceva vreme, ridica telefonul si suna-i. Toate semnele indica faptul ca orice persoana ai vorbi astazi va fi foarte bucuroasa sa afle vesti de la tine. Vei fi surprins de cat de multe aveti in comun. Conversatia se ridica chiar acolo unde ai plecat ultima data.

Horoscop Fecioara 10.09.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului