Horoscop Horoscop Fecioara 10.11.2016

Iti pierzi energia pe care o ai si tu stii destul de bine asta. Vei fi nevoit sa participi la unele evenimente, la petreceri si spectacole, vei merge la cina dar niciodata nu esti cu adevarat prezent. Asculti ce spun celelalte persoane prezente dar nu te intereseaza in nici un mod fundamental. Da, te-ai plictisit si te temi sa recunosti asta. Incearca sa iti reincarci bateriile la o discutie cu unele persoane pe care nu le-ai mai vazut de ceva timp.

Horoscop săptămânal Fecioară 18 martie – 24 martie 2019

Ești un bonhomme desăvârșit și confirmat de timp. Preferi să petreci foarte mult timp pentru a găsi soluții la problemele altora, dar asta se întâmplă cu un scop și un cost în același timp. Din acest obicei te vei alege și cu lucruri foarte plăcute, de xemplu vei ava șansa să întâlnești cu oameni noi care să îți umple inima de bucuruie. În afara acestei bucurii este foarte posibil să dai și de noi oportunitîți.

              Deși ceea ce faci și, mai ales ceea ce ești, în relația cu cei din jur, este evident, unii nu pun prea mult preț pe relaționare și dăruire, așa că nu te aștepta la recunoștintă și admirație din partea lor.

O idee îndrăzneață așteaptă să fie scoasă la lumină și joi e momentul cel mai potrivit pentru asta. Nu mai aștepta, pentru că amânarea și trecerea timpului nu sunt un avantaj. La final de săptămână ai în față mai multe opțiuni de ales. Alege-o pe cea care țise potrivește cel mai bine și te vei distra de minune.

Horoscop Fecioara luna martie

               Conflictele care  te așteptă la locul de muncă, tensiunile cu colegii și superiorii, nu fac o deschidere prea optimist a acestei perioade. E greu dar, în același timp poate fi și o șansă, poate cea mai importanta de până acum. Poate ar fi timpul să iei în considerare un loc de muncă în altă țară, să te orientezi către alte domenii noi pentru tine. Nu se va înțămpla mâine asta, dar acum se pare că e începutul unei astfel de decizii.

              Nu prea te dscurci în comunicarea de cuplu, ba, aș îndrăzni să zic că ești un total dezastru. Cu toate acestea, dacă vrei să rămâi ăn aceeași pozitie social ar fi bine să depui pițin efort că te afli la momentul cel mai sensibil în cuplu. Discuții, contradicții, reproșuri, amintiri de evenimente neplăcute, toate pot conduce până chiar la teme precum divorțul. Ai însă șansa ca luna nouă să vină cu influențe pozitive in relație, ba chiar vei înțelege mai multe dedesupturi ale existenței în doi și vei începe să-ți reconsideri pozițiile offensive, respectând, initial existența, și mai apoi părerile celuilalt. Poate fi salvarea voastră și începutul unei noi etape.

Desi nu te aștepți, e foarte probabil ca luna martie să vină cu o veste foarte bună în ceea ce ține de o afecțiune mai vecheNu uita însă să îți iei tratamentul, sau cura, pentru că e crucial să duci la bun sfârșit ce ai început.

Mici beneficii se vor adăuga luna asta la bugetul tău, dar cel mai important este faptul că se intrevăd șansele unor proiecte noi, care îți vor fi deosebit de favorabile.

Horoscop de ieri

Problemele nelinistitoare privind banii ar putea provoca un deranj in viata ta, dar totul va fi rezolvat pana la sfarsitul zilei. Poti pierde si gasi portofelul tau sau erorile bancare s-ar putea dovedi a fi de vina si nicidecum tu. Cineva pe care credeai ca il cunosti bine ar putea sa isi arate o latura mai intunecata pe care nu ai vazut-o inainte si sa te determine sa iti reevaluezi implicarea cu persoana respectiva. Aceasta este o zi minunata pentru a rezolva problemele interioare.

Horoscop Fecioara 10.11.2016

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului