Horoscop Horoscop Fecioara 10.12.2019

Energia de astazi inseamna ca te vei simti in varful lumii. Avand in vedere natura ta obisnuita si harnica, poate fi necesar sa fii atent la epuizare. In timp ce forta suplimentara, sanatatea si ascutimea mentala iti ofera un sprijin extraordinar pentru a te descurca, trebuie sa stii si cand sa renunti. Economiseste o parte din acea energie pentru activitati sociale sau recreative.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 20 – 26 ianuarie 2020

Saptamana aceasta vei gasi modalitati puternice de a face ca toata lumea sa doreasca sa te aiba alaturi. Este un moment excelent pentru eforturi creative, frumusete si asumarea riscurilor. Afacerile tale financiare vor fi prioritatea ta si vor sta la baza unor evenimente importante care se vor petrece in aceasta saptamana. In weekend vestile pe care le vei primi de la o prsoana in zodia Berbec sau Taur se pare ca iti vor influenta foarte mult starea de spirit.

Horoscop Fecioara luna ianuarie 2020

Luna aceasta este una a deciziiilor, in care vei incerca sa gandesti rational si sa nu pui sentimentele pe primul plan. Iti vei canaliza energia intr-o directie mai corecta, asumandu-ti sarcini mai importante si mai complexe. Vei avea sansa de a beneficia de noi oferte financiare care iti vor imbunatati situatia. Aceasta perioada este plina de entuziasm si nu-ti place ca cineva sa te guverneze.
In ceea ce priveste relatia sentimentala esti plictisit, indiferent si chiar egoist cu partenerul. Ar fi cazul sa te stradui sa acorzi mai multa atentie partenerului pentru a nu avea parte de o surpriza pana la sfarsitul lunii.

Horoscop de ieri

Astazi, s-ar putea sa simti ca te-ai ascunde departe in turnul tau de fildes si ai privi performanta din fata ochilor tai. Si de ce nu? Acest lucru iti permite sa obtii perspectiva de care ai nevoie asupra lucrurilor? Foloseste aceasta perioada din viata ta pentru a oferi lucrurilor valoarea lor reala si pentru a vedea unde se potrivesc de fapt anumite persoane in lumea ta. Esti o persoana foarte norocoasa sa poti gasi acest gen de echilibru in viata ta.

Horoscop Fecioara 10.12.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului