Horoscop Horoscop Fecioara 12.04.2019

Te temi uneori ca vei face o prostie in fata oamenilor? Frica de a nu mai fi vazut la fel de ceilalti ar putea sa te impiedice. Energiile celeste iti cer sa te gandesti astazi la acest lucru cu atentie. Cu toate puterile si abilitatile tale analitice, gandeste-te la tot ceea ce ai putea realiza daca ai avea curajul sa iti asumi mai multe riscuri.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 16 – 22 septembrie 2019

Ai nevoie de multa diplomatie pentru a face fata speculatiilor romantice , barfelor si comploturilor familiale din aceasta saptamana. In prima parte a saptamanii apar cateva schimbari in relatiile cheie sau pot aparea chiar decizii neplacute in familie.
Dupa jumatatea saptamanii vei primi o propunere de angajare sau o propunere pe care daca decizi sa o accepti poate sa-ti schimbe mult viata.

Horoscop Fecioara luna septembrie 2019

Acesta este un moment major interesant pentru cariera și viața ta în public.
Apar emoții în relațiile voastre, în timp ce vă veți asocia cu oameni neașteptați. În acest moment, ai nevoie într-adevăr de un partener care să-ți sprijine ascensiunea până în vârf și care să fie alături de tine în timp ce îți asumi riscuri și experimentati idei noi. Veți fi dornic să scăpați de relațiile în care individualitatea voastră este sugrumată -rezonati cu acei oameni cu mintea deschisa.
Sfarsitul lunii te găsește ocupat cu calatoriile , împărtășind idei și studiind subiecte de care ești încântat. Vei avea pofta pentru a porni într-o nouă aventură și poate chiar împingeți un proiect înainte de a-l publica sau de a-l prezenta în lume. Acest lucru va aduce mari schimbari acasă, în viața privată și în relațiile voastre – dar acestea sunt schimbări necesare. Ceea ce era mai important pentru tine nu mai este, și cu asta, multe dintre relațiile tale – romantice sau de altfel – vor suferi o transformare.

Horoscop de ieri

Tehnologia ar putea stabili un proiect personal sau legat de un loc de munca pentru tine astazi. Calculatoarele, telefoanele sau alte echipamente importante ar putea sa functioneze defectuos si sa necesite interventia unui reparator. Prea multi oameni ar putea sa iti atraga atentia si sa te solicite, provocandu-te sa te simti distras. Tentatia de a-ti pierde cumpatul si de a iesi afara ar putea fi puternica. Nu o face.

Horoscop Fecioara 12.04.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului