Horoscop Horoscop Fecioara 12.07.2016

In aceasta dimineata lipsa ta de determinare va fi confuza pentru persoanele din jur. Ti se recomanda sa nu te implici in mai multe activitati deoarece nu vei termina nici una. Te vei relaxa dupa-amiaza si vei petrece mai mult timp cu familia.

Horoscop saptamanal Fecioara 05 – 11 august 2019

Aceasta este o saptamana in care va veti bucura să munciti din greu și să câștigati bani.
De îndată ce le veti arăta celor din jur cum vă simțiți cu adevărat, totul va începe să se miște într-o direcție diferită. Relațiile vor fi colorate prin întoarceri ciudate și conversații care par să nu aibă un sfârșit. Singurul adevăr care poate fi găsit este întotdeauna pus în inima cuiva. Fi-ti calmi si incercati sa va pastrati secretele în siguranță; folositi-va resursele cu înțelepciune. Unii vor simți un îndemn puternic să vă ceară ajutor, iar altora le-ar place să învețe să urmeze pașii voștri. Încurajatii pe toți să își urmeze propria cale în viață.

Horoscop Fecioara luna august 2019

Va fi un moment de pură autoanaliză a tot ceea ce simți și crezi că merită să încerci. Acesta în contextul unor noi oportunități de dezvoltare atât la servici cât și în plan afectiv. Trebuie să ai încredere în instincele tale și în baza solidă de cunoștințe dobândite până acum și vei vedea că lucrurile merg pe traiectoria dorită.
La mijlocul acestei luni vei constata cât de apoape ai ajuns de împlinirea unui vis mai vechi. Desi nu ai toate datele necesare pentru a pune în aplicare un plan de success, e destul să dai deoparte tot ceea ce te ține pe loc, să pui cap la cap cunoștințele pe care le deții și să începi, cu pași mici dar siguri, drumul spre atingerea acelui vis.
În drumul tău cel nou vei avea și un aliat puternic, personalitatea ta care, plină de caracter și calități, te va sprijini atât în relațiile cu cei din jur cât și pe plan tehnic.
Spre final de august, inceput de septembrie, te apropii de începutul unui nou ciclu personal de dezvoltare care te va însoți cu success pentru următoarele luni și te va asista în toate aspectele dezvoltății tale viitoare.

Horoscop de ieri

Daca stii ca ai gresit fata de alta pesrsoana, recunoaste imediat. Oamenii sunt adesea rapizi sa sublinieze cand ceilalti fac greseli, dar individual, rar isi evidentiaza propriile greseli. Demonstreaza-le ca esti suficient de puternic si de onoare pentru a spune cand ai gresit. Integritatea te va indeparta in viata, in timp ce inselaciunea si retragerea din situatii dificile nu o vor face.

Horoscop Fecioara 12.07.2016

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului