Horoscop Horoscop Fecioara 13.05.2023

Te prezinti ca o persoana deosebit de atractiva astazi, si face minuni pentru stima ta de sine. Chiar si membrii familiei observa asta. Dar probabil ca ai mai mult chef sa stai inchis decat sa iesi. Daca vrei ca un partener romantic sa observe cum arati, ar putea fi o idee buna sa-i faci o invitatie pentru a-ti vizita casa. Vei putea sa fii in continuare admirat de cel pe care il iubesti cel mai mult!

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Astazi este una dintre acele zile in care s-ar putea sa te lovesti de greutati pentru ca nu ai spus adevarul cu o ocazie anterioara. Cuvintele care pareau atat de inofensive atunci pot reveni sa te bantuie acum. Este o zi foarte orientata spre actiune. Conflictul ar putea aparea, deoarece ceea ce se credea a fi adevarat, acum se dovedeste a fi fals si contrar actiunilor intreprinse pana in acest moment.

Horoscop Fecioara 13.05.2023

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului