Horoscop Horoscop Fecioara 13.07.2021

Te framanta starea ta financiara care nu este tocmai buna. Poti incerca sa obtii un imprumut de la un prieten apropiat sau de la cineva din familie. La serviciu ar fi bine sa fii atent la tot ce faci deoarece exista posibilitatea sa faci unele greseli ce pot fi penalizate. Relatia cu partenerul de viata merge din ce in ce mai bine si vei vedea ca sentimentele incep sa fie din ce in ce mai puternice.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

O dorinta puternica de a te intalni cu un partener romantic ar putea veni peste tine astazi. Cu toate acestea, s-ar putea sa nu poti ajunge la prietenul tau. El sau ea ar putea fi ocupat si nu poate raspunde la mesaje sau apeluri telefonice. Cu toate acestea, nu te frustra. Daca nu va puteti vedea astazi, fa aranjamente pentru maine. Mai bine mai tarziu decat niciodata!

Horoscop Fecioara 13.07.2021

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului