Horoscop Horoscop Fecioara 13.10.2018

Astazi ar trebui sa te simti mai cald si mai iubitor fata de prietenii apropiati. De asemenea, ai putea aprecia artele. Poti participa la un concert sau te decizi sa iti incerci singur talentele cu una din artele frumoase. Seara, iesi si bucura-te de compania prietenilor. Vei avea posibilitatea sa sarbatoresti ceva important!

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop săptămânal Fecioară 25 martie – 31 martie 2019

              Nimic nu poate sta în calea planurilor tale. E un timp bun pentru a pune în aplicare ceea ce ăți stă în minte de mai multă vreme. Realizările la care visai pâna acum, sunt pe cale să devină realitate în curând. Singura condiție este să aplici ce ai învățat și să stăruiești în activitățile profesionale.

Cu sentimetele încă nu ai făcut pace. Cum știi deja, ai face bine să pui capăt relațiilor păguboase din punct de vedere afectiv pentru că doar îți consumă energia și buna dispoziție, de care ai atât de mare nevoie. Ai posibilitatea, săptîmâna asta să ieși din iureșul capcanelor afective și să te evidențiezi ca un lider al relațiilor pe care să le gestionezi așa cum se cuvine mai bine.

Nu îți va fi chiar ușor să faci fată reacțiilor din jurul tău, dar ești ferm și  determinat în ați susține poziția, lucru care te va ajuta mult pentru a ajunge la o concluzie favorabilă. Cu cât vei reuși mai curând, cu atat mai bine ăți va fi, și o stare de pace interioară te va pătrunde. Spre final de săptămână, ai ocazia să petreci clipe frumoase alaturi de prieteni adevărați.

Horoscop Fecioara luna martie

               Conflictele care  te așteptă la locul de muncă, tensiunile cu colegii și superiorii, nu fac o deschidere prea optimist a acestei perioade. E greu dar, în același timp poate fi și o șansă, poate cea mai importanta de până acum. Poate ar fi timpul să iei în considerare un loc de muncă în altă țară, să te orientezi către alte domenii noi pentru tine. Nu se va înțămpla mâine asta, dar acum se pare că e începutul unei astfel de decizii.

              Nu prea te dscurci în comunicarea de cuplu, ba, aș îndrăzni să zic că ești un total dezastru. Cu toate acestea, dacă vrei să rămâi ăn aceeași pozitie social ar fi bine să depui pițin efort că te afli la momentul cel mai sensibil în cuplu. Discuții, contradicții, reproșuri, amintiri de evenimente neplăcute, toate pot conduce până chiar la teme precum divorțul. Ai însă șansa ca luna nouă să vină cu influențe pozitive in relație, ba chiar vei înțelege mai multe dedesupturi ale existenței în doi și vei începe să-ți reconsideri pozițiile offensive, respectând, initial existența, și mai apoi părerile celuilalt. Poate fi salvarea voastră și începutul unei noi etape.

Desi nu te aștepți, e foarte probabil ca luna martie să vină cu o veste foarte bună în ceea ce ține de o afecțiune mai vecheNu uita însă să îți iei tratamentul, sau cura, pentru că e crucial să duci la bun sfârșit ce ai început.

Mici beneficii se vor adăuga luna asta la bugetul tău, dar cel mai important este faptul că se intrevăd șansele unor proiecte noi, care îți vor fi deosebit de favorabile.

Horoscop de ieri

Poti incepe ziua cu o ceasca de ceai reconfortanta, fa un dus fierbinte sau o baie lunga. Pe scurt, rasfata-te. S-ar putea sa fii putin agitat din cauza tensiunii suplimentare a oamenilor din jurul tau. Fii constient de acest lucru si fa o nota mentala pentru a indeparta gunoiul pe care altii il arunca spre tine. Esti un individ sensibil. Pastreaza-te calm si fii atent la miscarile bruste ale celorlalti.

Horoscop Fecioara 13.10.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului