Horoscop Horoscop Fecioara 13.11.2023

Configuratia planetara arata ca te poti astepta astazi la unele resurse financiare suplimentare, poate o crestere a salariului. O meriti! Ai lucrat mult si din greu in ultimele cateva luni. Ai castigat respectul sefilor si admiratia colegilor. Ai grija sa nu cheltui banii in plus. Pune-ti cativa deoparte pentru o zi neagra.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating




Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Astazi, fenomenele paranormale ar putea sa-ti preocupe gandurile. Cartile pe teme conexe ar putea sa-ti capteze interesul, asa ca probabil vei dori sa-ti petreci ziua citind. Unele concepte pot parea ciudate chiar si pentru tine, dar nu le respinge inca. Lucrul important acum este sa-ti pastrezi o minte deschisa. Zilnic, se descopera lucruri neobisnuite.

Horoscop Fecioara 13.11.2023

fecioara

Istoric Fecioara



horoscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului