Horoscop Horoscop Fecioara 14.09.2022

Vizita unei persoane dintr-o tara straina te va binedispune. Iti vor face placere clipele pe care le petreci alaturi de ea si vei incerca sa ii faci sederea cat mai placuta. Nu iti va pasa de banii pe care ii vei cheltui atata timp cand vei putea sa o servesti cu ceea ce isi doreste. Clipele petrecute in trecut va vor face sa va amuzati si sa va faceti planuri pentru o mica escapada in urmatoarele zile. Ai grija totusi de costurile acestei calatorii.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Angajeaza-ti mai mult mintea rationala astazi. Daca mintea ta isi continua drumul intr-o lume fantastica, ai putea lua in considerare ajutorul unor oameni care te pot ajuta sa aduci o disciplina in situatia ta. Pentru tine, sentimentul general al zilei este probabil ca mintea este dispusa, dar carnea este slaba. Lasa-i pe altii sa te ajute sa te inspiri pentru a iesi din modul lenes.

Horoscop Fecioara 14.09.2022

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului