Horoscop Horoscop Fecioara 15.02.2017

Astazi vei fi destul de nervos din cauza unor probleme la serviciu. Ar fi indicat sa iti temperezi nervozitatea si sa incerci sa eviti discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata deoarece risti sa spui unele vorbe pe care le vei regreta mai tarziu. Un apel telefonic te va anunta ca o ruda pe care nu ai vazut-o de ceva vreme va veni sa te viziteze in cel mai scurt timp.

Din aceiasi zodie fecioara

Horoscop fecioara zilnic

Horoscop saptamanal Fecioara 17 -23 iunie 2019

Acesta este un moment pentru a începe să fii creativ și să nu te mai îngrijorezi că nu ai talent. În departamentul de dragoste, dragostea vieții tale ar putea fi chiar sub nasul tău. Încearcă să-ți ridici ochii din romane și să te uiți în jur. Partenerul perfect ar putea fi orice persoana din viața de zi cu zi. Trebuie doar să-ti deschizi ochii.
Afirmațiile pozitive ale celorlalți vor avea un efect minunat la locul tău de muncă . Un zâmbet, un comentariu prietenos și un compliment in ceea ce priveste activitatea muncii tale vor crea o atmosferă fantastică de care toată lumea se va bucura. Ofera-ti plăcerea și beneficiaza de o experiență fizică profund relaxantă, cum ar fi o sedinta de masaj sau de acupunctura.

Horoscop Fecioară luna iunie 2019

              Să nu lași ambițiile și proiectele pe care le ai acum, să aștepte prea mult. E luna în care ar putea să înceapă realizarea lor, indiferent că e vorba de planuri financiare sau sentimentale.

Înainte de toate ar fi bine să te întrebi ce îți dorești cu adevărat, pentru că așa vei reuși să elimini din minte alte perspective, neesențiale, și să te pornești în direcția cu adevart favorabilă.

Spre finalul lunii te vei preocupa din ce în ce mai mult de starea din familie, de necesitățile care sunt acolo de rezolvat și de binele celor pe care îi iubești cel mai mult. Nu te mai lega de trecut, pentru că tot ce contează acum este viitorul.

Acum se vor deschide și multe noi orizonturi pentru cariera ta, oportunități pe care trebuie să le folosești spre binele tău. Fii sincer cu tine însuți și vei avea parte de success.

Horoscop de ieri

Fii atent pe unde umbli astazi. Exista un element de neintelegere al zilei care ar putea face dificila trecerea printre oameni. Vestea buna este ca emotiile tale sunt destul de solide. Stabilitatea ta interioara ar trebui sa te ajute sa pastrezi un cadru minunat de sanatate, indiferent de evenimentele care se petrec.

Horoscop Fecioara 15.02.2017

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului