Horoscop Horoscop Fecioara 15.05.2019

Ai un duh generos, care ti-ar putea face necazuri daca nu esti atent. Cand primesti un cadou care contine orice suma de bani sau chiar un indiciu de unul, tendinta ta este sa cumperi cadouri pentru toti prietenii. Este greu sa eviti anumite greseli, dar exista si alte modalitati de a iti arata afectiunea. Ai putea sa coci prajituri, de exemplu. Acest lucru iti va mentine banii in siguranta si vei castiga interes.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 25 noiembrie – 1 decembrie 2019

Saptamana aceasta vei gandi pozitiv si incerci sa te concentrezi pe vise mari si scheme grandioase. În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul saptamanii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți, lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop Fecioara luna decembrie 2019

În această lună nativii acestei zodii nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Daca ceva este bun, este posibil sa se simta ca o utopie. Daca ceva este rau, este ca sfarsitul lumii. Nu exista un teren de mijloc. Aceasta este o zi a extremelor emotionale. Simti ca ai da totul sau nimic. Acesta este un moment culminant pentru tine. Lucreaza cu energia la indemana, in loc sa incerci sa ii rezisti. Atinge-ti emotiile si foloseste-le in avantajul tau.

Horoscop Fecioara 15.05.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului