Horoscop Horoscop Fecioara 15.06.2017

In cazul in care aveai anumite planuri impreuna cu persoana iubita pentru aceasta zi, vei fi nevoit sa le amani deoarece esti nevoit sa te ocupi de unele afaceri urgente. Sefii iti vor propune noi proiecte ce te vor ajuta sa avansezi in cariera. Exista posibilitatea sa primesti o suma de bani din urma unei colaborari incheiate recent. Poti incerca sa ii faci o surpriza partenerului de viata, astfel incat sa acoperi nemultumirea de astazi.

Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

La serviciu, datorita spiritului tau de convingere vei reusi sa obtii un nou contract destul de atractiv. Datorita acestui reusite, sefii iti vor oferi o prima destul de mare. Colegii te vor invidia si vor incerca sa iti puna piedici in urmatoarele proiecte. Incearca sa eviti sa lucrezi peste program deoarece esti predispus la unele probleme de sanatate.

Horoscop Fecioara 15.06.2017

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului