Horoscop Horoscop Fecioara 15.12.2020

Ziua de astazi va fi o zi puternica pentru tine. Emotiile tale pot fi incapatanate, dar iti dai seama ca lucrul la care rezisti este chiar lucrul de care ai nevoie cel mai mult. Ia in considerare efectuarea unei schimbari majore care te va ajuta sa aduci un echilibru mai sanatos intre tine si persoanele cu care te asociezi. S-ar putea sa fie timpul pentru o noua perspectiva asupra modului in care te ocupi de relatiile tale.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

O noua oportunitate de afacere apare in calea ta. Nu esti insa pregatit pentru un angajament pe lunga durata, dar vei accepta temporar gandindu-te la partea financiara. Poate vei vrea sa faci niste schimbari in casa, cum ar fi mobila sau vopsitul. Orice va aparea, vei investi multa energie si iti va reusi. Nu te da batut!

Horoscop Fecioara 15.12.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului