Horoscop Horoscop Fecioara 16.03.2018

Astazi vei avea de predat o lucrare foarte importanta. Ar fi bine sa te astepti sa faci mai multe ore decat in ​​mod obisnuit. Ai interese proprii pe care vrei sa le urmaresti mai mult, si poti planifica mai tarziu sa te intalnesti cu prietenii sau cu partenerul tau. Cel mai bine este sa termini totul rapid, poate vei fi nevoit sa amani cateva sarcini neesentiale, apoi poti merge sa te relaxezi.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14-20 octombrie octombrie 2019

La lucul de munca, performanta ta va fi apreciata si vei primi responsabilitati noi. Vei cheltui bani pentru decorarea casei si vei avea unele preocupari legate de viata ta roamantica.
Anumite probleme familiale create de o persoana mai in varsta iti vor da ceva batai de cap.
Venus planeta frumusetii si a iubirii are grija de tine in weekend si iti ofera sansa de a petrece si de a te intalni cu persoane care te fac sa te simti bine.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2019

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Se pare ca ziua de astazi va fi una destul de buna pentru tine. Vei avea posibilitatea de a iti spune punctul de vedere asupra unor proiecte, ceea ce iti va aduce mai multe beneficii financiare. Partenerul de viata te va sustine in tot ceea ce faci si exista posibilitatea sa iti pregateasca o surpriza destul de placuta. Incearca sa profiti de orice clipa din aceasta zi.

Horoscop Fecioara 16.03.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului