Horoscop Horoscop Fecioara 18.05.2020

Stii foarte bine la ce esti bun si capabil. Tot ce trebuie sa faci este sa iti folosesti puterile pentru a iti atinge scopurile. Pot exista momente in care te simti dezamagit si vei vrea sa renunti sau cand pur si simplu nu ai chef sa faci ceva. Incearca sa reduci aceasta tendinta cat mai mult si nu lasa nimic sa iti stea in cale. Acesta este momentul pe care l-ai asteptat sa abordezi un subiect dificil cu persoana iubita. Discutati problema si veniti cu solutii impreuna, lucrand in echipa.

Din aceiasi zodie fecioara

Horoscop fecioara zilnic

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 04 – 10 mai 2020

Stresul trebuie să aibă și el o limită, dar pe tine te subjugă total. Dintr-o persoană echilibrată devii una total ruptă de realitate și capricioasă. Nici randamentul nu mai este la cote ridicate, așa cum obișnuia să fie și te învârți într-un cerc vicios. Ascultă sfatul unei rude mai în vârstă și ia o mică pauză menită să îți redea luciditatea pierdută în mijlocul îngrijorărilor de zi cu zi.
Oscilațiile de stare sunt posibile și în weekend când prietenii nu onorează o promisiune și te simți dezamăgit pentru că îți puneai speranțe în ei. Tendința de izolare apare și ea, deci pentru moment pari gata să pui pe plan secund viața socială.

Horoscop Fecioara luna aprilie 2020

În această lună nativii din zodia Fecioară nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Nu incerca sa fortezi ideile cuiva. Este important sa mentii neutralitatea, astfel incat sa poti actiona dintr-o stare de spirit constanta cand cineva va are o problema care trebuie abordata imediat. Cheia este sa actionezi mai degraba decat sa reactionezi la o anumita situatie. Daca stii ca ai dreptate in legatura cu ceva, pastreaza pentru tine. Nu este nevoie sa stresezi persoanele din jur si sa le spui ca gresesc.

Horoscop Fecioara 18.05.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului