Horoscop Horoscop Fecioara 18.06.2018

Te vei rostogoli pe drumul vietii intr-o stare de creatie minunata astazi. Capacitatea ta de a inspira chiar si pe cineva cu nivelul de energie scazut nu cunoaste limite. Fii atent sa nu te extinzi prea mult prin suprasolicitarea lucrurilor si pastreaza-ti atentia pentru cei care iti vor solicita ajutorul. Probabil te vei simti alimentat si gata pentru orice, astfel incat sa te bucuri de fiecare moment cand va veni timpul.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14-20 octombrie octombrie 2019

La lucul de munca, performanta ta va fi apreciata si vei primi responsabilitati noi. Vei cheltui bani pentru decorarea casei si vei avea unele preocupari legate de viata ta roamantica.
Anumite probleme familiale create de o persoana mai in varsta iti vor da ceva batai de cap.
Venus planeta frumusetii si a iubirii are grija de tine in weekend si iti ofera sansa de a petrece si de a te intalni cu persoane care te fac sa te simti bine.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2019

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te confrunti cu o minunata deschidere catre noile idei si planuri marete. Te bucuri de o imaginatie activa si intuitia ta este ascutita. Bazeaza-te pe constientizare si increderea in sine. Daca un prieten cu o atitudine negativa incearca sa te descurajeze de la planurile tale, pastreaza-l in perspectiva. Ia in considerare sursa. Ramai in ton cu initiativele tale si vei reusi.

Horoscop Fecioara 18.06.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului