Horoscop Horoscop Fecioara 18.07.2019

Unii oameni ar putea parea mai putin comunicativi decat de obicei in preajma ta, si ai putea fi preocupat. S-ar putea sa te simti un pic mai nervos decat de obicei, dar aceasta stare ar trebui sa dispara daca faci o plimbare sau un alt exercitiu. Daca te-ai gandit sa trimiti niste scrisori, aceasta este ziua de potrivita pentru a te apuca de ele.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14-20 octombrie octombrie 2019

La lucul de munca, performanta ta va fi apreciata si vei primi responsabilitati noi. Vei cheltui bani pentru decorarea casei si vei avea unele preocupari legate de viata ta roamantica.
Anumite probleme familiale create de o persoana mai in varsta iti vor da ceva batai de cap.
Venus planeta frumusetii si a iubirii are grija de tine in weekend si iti ofera sansa de a petrece si de a te intalni cu persoane care te fac sa te simti bine.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2019

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Te-ai concentrat puternic asupra studiilor spirituale de ceva vreme? Meditezi regulat? Daca da, nu te mira daca anumite idei si revelatii iti vin in minte astazi. Scrie-le. Vor fi prea multe de retinut. Daca esti inclinat spre a scrie, s-ar putea sa iti stabilesti ideile intr-o carte, poate cu publicare. Usile se deschid larg pentru tine.

Horoscop Fecioara 18.07.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului