Horoscop Horoscop Fecioara 19.01.2018

Se pare ca idealul acestei zile este sa iti folosesti inima mai mult decat capul. Iti bazezi actiunile pe sentimente si cunoasterea interioara a situatiei. Faptele tale te-ar putea induce in eroare. Ai ajuns sa te bazezi atat de mult pe modul tau logic de a vedea lucrurile incat nu poti vedea nici un alt mod. Este important sa vezi interconexiunea multora dintre diferitele aspecte din viata ta.

Din aceiasi zodie fecioara

Horoscop fecioara zilnic

Horoscop saptamanal Fecioara 19 -25 august 2019

Acesta este un moment în care exuberanța și entuziasmul tău te pot duce mai departe decât ai intenționat să mergi. Aveți grijă să nu promiteți mai mult decât puteți oferi chiar daca pe moment aveti multa energie. Acordați atenție detaliilor.
Nu-ți permite să fii ispitit în grandiozitate. Vei fi înclinat să cheltuii mai mult decât ai, să-ti asumați riscuri, sa le vorbesti altora despre sistemele tale și să-ti prezinți punctul de vedere drept cuvântul final. Este o atitudine care te menține excesiv de emoționat. Incearca sa fii tu inainte de a-ti fi greu sa cobori de pe acest piedestal care nu te caracterizeaza.

Horoscop Fecioara luna august 2019

Va fi un moment de pură autoanaliză a tot ceea ce simți și crezi că merită să încerci. Acesta în contextul unor noi oportunități de dezvoltare atât la servici cât și în plan afectiv. Trebuie să ai încredere în instincele tale și în baza solidă de cunoștințe dobândite până acum și vei vedea că lucrurile merg pe traiectoria dorită.
La mijlocul acestei luni vei constata cât de apoape ai ajuns de împlinirea unui vis mai vechi. Desi nu ai toate datele necesare pentru a pune în aplicare un plan de success, e destul să dai deoparte tot ceea ce te ține pe loc, să pui cap la cap cunoștințele pe care le deții și să începi, cu pași mici dar siguri, drumul spre atingerea acelui vis.
În drumul tău cel nou vei avea și un aliat puternic, personalitatea ta care, plină de caracter și calități, te va sprijini atât în relațiile cu cei din jur cât și pe plan tehnic.
Spre final de august, inceput de septembrie, te apropii de începutul unui nou ciclu personal de dezvoltare care te va însoți cu success pentru următoarele luni și te va asista în toate aspectele dezvoltății tale viitoare.

Horoscop de ieri

Urmeaza o zi minunata. Viata iti ofera mai mult spatiu si libertate in acest moment. Ai putea profita de acest spatiu pentru a face ceva cu creativitatea ta. Este momentul perfect pentru a te inscrie la unele clase de arta sau pentru a incepe doar ceva singur, cum ar fi cantatul, pictura sau scrisul. Ce ai vrea sa faci? Nu mai sta pe ganduri si fa!

Horoscop Fecioara 19.01.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului