Horoscop Horoscop Fecioara 20.08.2016

Dimineata vei primi un telefon prin care vei fi anuntat ca o ruda din alta localitate intentioneaza sa te viziteze. Aceasta veste va provoca unele discutii aprinse cu partenerul de viata. Incearca sa fii calm si sa faci tot posibilul pentru a evita orice cearta. Dupa-amiaza vei iesi sa te intalnesti cu prietenii. Ar fi indicat sa tii cont de sfaturile lor.

Horoscop saptamanal Fecioara 16 – 22 septembrie 2019

Ai nevoie de multa diplomatie pentru a face fata speculatiilor romantice , barfelor si comploturilor familiale din aceasta saptamana. In prima parte a saptamanii apar cateva schimbari in relatiile cheie sau pot aparea chiar decizii neplacute in familie.
Dupa jumatatea saptamanii vei primi o propunere de angajare sau o propunere pe care daca decizi sa o accepti poate sa-ti schimbe mult viata.

Horoscop Fecioara luna septembrie 2019

Acesta este un moment major interesant pentru cariera și viața ta în public.
Apar emoții în relațiile voastre, în timp ce vă veți asocia cu oameni neașteptați. În acest moment, ai nevoie într-adevăr de un partener care să-ți sprijine ascensiunea până în vârf și care să fie alături de tine în timp ce îți asumi riscuri și experimentati idei noi. Veți fi dornic să scăpați de relațiile în care individualitatea voastră este sugrumată -rezonati cu acei oameni cu mintea deschisa.
Sfarsitul lunii te găsește ocupat cu calatoriile , împărtășind idei și studiind subiecte de care ești încântat. Vei avea pofta pentru a porni într-o nouă aventură și poate chiar împingeți un proiect înainte de a-l publica sau de a-l prezenta în lume. Acest lucru va aduce mari schimbari acasă, în viața privată și în relațiile voastre – dar acestea sunt schimbări necesare. Ceea ce era mai important pentru tine nu mai este, și cu asta, multe dintre relațiile tale – romantice sau de altfel – vor suferi o transformare.

Horoscop de ieri

Esti prins ca intr-o cursa de a incerca sa ai mai multi bani si securitate cu ideea ca pana la urma vei castiga libertatea de a face ceea ce te face fericit? Factorul de fericire functioneaza de fapt invers. Mai intai trebuie sa iti dai seama cine esti si apoi sa iei masurile necesare pentru a avea ceea ce doresti cu adevarat.

Horoscop Fecioara 20.08.2016

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului