Horoscop Horoscop Fecioara 21.09.2019

Esti energic si entuziast astazi, iar cei din jurul tau raspund favorabil. Se pare ca toata lumea vrea sa fie pe orbita ta. Munca de acasa si de la biroul merge repede si lin. Pentru ca ai atata energie, de ce sa nu te apuci de un nou proiect? In mod normal, asta te-ar trimite peste margine, dar astazi simti ca ai putea face orice. Ai incredere in tine.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 21 – 27 octombrie 2019

Datorita intelepciunii tale, saptamana aceasta vei reusi sa-ti tii adversarii sub control.
Vor exista vesti bune in ceea ce priveste cariera ta, iar superiorii te vor sustine si iti vor da noi responsabilitati. Exista vesti bune si in ceea ce priveste parteneriatele. Datorita abilitatilor de comunicare vei reusi sa rezolvi usor multe probleme. In cazul in care esti singur te vei bucura te o intalnire buna cu persona cu care ai activitati comune.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2019

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Astepta-te sa primesti vesti de la oameni de care nu ai auzit de ceva timp. Fa o ceasca de ceai si verifica fiecare corespondenta. Te-ai putea simti nostalgic pentru „vremurile bune” cand viata parea mai simpla si mai multi dintre prietenii tai erau in apropiere. Ridica telefonul si apeleaza pe unul dintre ei. Vechiul tau prieten va fi incantat sa afle noutati de la tine.

Horoscop Fecioara 21.09.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului