Horoscop Horoscop Fecioara 21.10.2018

S-ar putea sa fii frustrat de romantism, pentru ca pare sa provoace mai multa tensiune decat relaxare. Nimeni nu a spus ca dragostea este usoara, dar nu trebuie sa fie mizerabila. Cheia este sa nu fii prea stresat in privinta lucrurilor mici. Stii ce trebuie facut si astepti ca unele lucruri sa nu corespunda asteptarilor tale. Pur si simplu nu ai control asupra unor aspecte ale unei relatii.

Din aceiasi zodie fecioara

Horoscop fecioara zilnic

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 19 -25 august 2019

Acesta este un moment în care exuberanța și entuziasmul tău te pot duce mai departe decât ai intenționat să mergi. Aveți grijă să nu promiteți mai mult decât puteți oferi chiar daca pe moment aveti multa energie. Acordați atenție detaliilor.
Nu-ți permite să fii ispitit în grandiozitate. Vei fi înclinat să cheltuii mai mult decât ai, să-ti asumați riscuri, sa le vorbesti altora despre sistemele tale și să-ti prezinți punctul de vedere drept cuvântul final. Este o atitudine care te menține excesiv de emoționat. Incearca sa fii tu inainte de a-ti fi greu sa cobori de pe acest piedestal care nu te caracterizeaza.

Horoscop Fecioara luna august 2019

Va fi un moment de pură autoanaliză a tot ceea ce simți și crezi că merită să încerci. Acesta în contextul unor noi oportunități de dezvoltare atât la servici cât și în plan afectiv. Trebuie să ai încredere în instincele tale și în baza solidă de cunoștințe dobândite până acum și vei vedea că lucrurile merg pe traiectoria dorită.
La mijlocul acestei luni vei constata cât de apoape ai ajuns de împlinirea unui vis mai vechi. Desi nu ai toate datele necesare pentru a pune în aplicare un plan de success, e destul să dai deoparte tot ceea ce te ține pe loc, să pui cap la cap cunoștințele pe care le deții și să începi, cu pași mici dar siguri, drumul spre atingerea acelui vis.
În drumul tău cel nou vei avea și un aliat puternic, personalitatea ta care, plină de caracter și calități, te va sprijini atât în relațiile cu cei din jur cât și pe plan tehnic.
Spre final de august, inceput de septembrie, te apropii de începutul unui nou ciclu personal de dezvoltare care te va însoți cu success pentru următoarele luni și te va asista în toate aspectele dezvoltății tale viitoare.

Horoscop de ieri

Nu te mira daca emotiile se declanseaza intre tine si cineva apropiat la nivel profesional sau social. Problema poate fi dificil de rezolvat acum. Oamenii se simt destul de sensibili. Daca aud ceva ce nu le place, in special o parere care poate parea prea critica, este posibil sa se opreasca. S-ar putea sa doresti sa iei in considerare salvarea oricarui aspect sensibil pentru maine.

Horoscop Fecioara 21.10.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului