Horoscop Horoscop Fecioara 22.04.2019

Astazi vei avea parte de anumite discutii aprinse cu partenerul de viata din cauza unor gesturi pe care le-ai facut de fata cu anumite persoane. Totul poate sa porneasca de la niste cuvinte prost aruncate. Analizeaza cu atentie orice cuvant pe care vrei sa il spui, pentru a evita anumite divergente.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 09 – 15 decembrie 2019

Incepand de saptamana aceasta, accentul este pus pe finante. Ramane de vazut daca veti cheltui sau veti economisi prea mult. Vei fi dornic sa organizezi o reuniune cu prieteni vechi. In plus esti preocupat de a organiza liste cu datele sarbatorilor cheie, zilele de nastere si evenimentele memorabile pentru a te asigura ca nu ratezi nici un eveniment. In weekend te-ai putea simti atras si fascinat de cineva datorita cuvintelor pe care le spune si cunostintele sau inteligenta lor.

Horoscop Fecioara luna decembrie 2019

În această lună nativii acestei zodii nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa simti ca ajungi la un punct culminant emotional dramatic in legatura cu o problema pe care o iei personal. Exista o forta puternica care iti starneste sentimentele, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iesi de sub control. In timp ce aceasta emotie se construieste in interiorul tau, exista o forta solida si stabila care te ajuta sa iti mentii picioarele pe pamant. Aceasta linie de salvare este intotdeauna acolo cand ai nevoie de ea, asa ca ai incredere.

Horoscop Fecioara 22.04.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului