Horoscop Horoscop Fecioara 22.04.2021

Dorinta de a iti rasfata casa poate incepe cu o curatare minutioasa de la mansarda la subsol. Ai putea trece prin aceasta corvoada rapid si apoi poti face unele reparatii sau poti merge la lucrurile distractive, cum ar fi redecorarea cu plante sau chiar niste mobilier nou. Poti sa te distrezi cu acest lucru, mai ales daca partenerul sau prietenii te ajuta. Munceste din greu si bucura-te de ziua ta!

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Astazi, anumite dovezi de loialitate din partea unui prieten vor fi extrem de benefice pentru tine, deoarece se pare ca ai trecut prin situatii delicate in ultima vreme. Vei incerca sa iti recapeti si luciditatea care te-a ajutat in atat de multe cazuri pana acum. Incearca sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut deoarece la locul de munca este nevoie de gandirea ta practica pentru a iesi din impas.

Horoscop Fecioara 22.04.2021

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului