Horoscop Horoscop Fecioara 22.06.2019

Vizita unui prieten te va ajuta sa treci peste anumite probleme neplacute ce s-au intamplat in ultima perioada. Stresul acumulat te va face sa iei unele decizii ce iti vor schimba stilul de viata. La locul de munca vei avea ocazia sa participi la un nou proiect ce iti va imbunatati situatia financiara. Se pare ca sefii sunt multumiti de felul in care iti faci treaba.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 09 – 15 decembrie 2019

Incepand de saptamana aceasta, accentul este pus pe finante. Ramane de vazut daca veti cheltui sau veti economisi prea mult. Vei fi dornic sa organizezi o reuniune cu prieteni vechi. In plus esti preocupat de a organiza liste cu datele sarbatorilor cheie, zilele de nastere si evenimentele memorabile pentru a te asigura ca nu ratezi nici un eveniment. In weekend te-ai putea simti atras si fascinat de cineva datorita cuvintelor pe care le spune si cunostintele sau inteligenta lor.

Horoscop Fecioara luna decembrie 2019

În această lună nativii acestei zodii nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Energia de astazi inseamna ca te vei simti in varful lumii. Avand in vedere natura ta obisnuita si harnica, poate fi necesar sa fii atent la epuizare. In timp ce forta suplimentara, sanatatea si ascutimea mentala iti ofera un sprijin extraordinar pentru a te descurca, trebuie sa stii si cand sa renunti. Economiseste o parte din acea energie pentru activitati sociale sau recreative.

Horoscop Fecioara 22.06.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului