Horoscop Horoscop Fecioara 22.09.2022

S-ar putea sa te simti injunghiat pe la spate de anumite persoane si de cei dragi care te atrag in situatii neplacute. Toti se bazeaza pe tine si vei avea de invins anumite temeri emotionale. Astazi, insa, ai putea dori sa scapi de aceasta greutate suplimentara. Mai mult ca sigur vei dori sa schimbi aceste lucruri pentru a iti oferi mai mult spatiu de respiratie. Libertatea fata de bagajul emotional al altora este cheia zilei de astazi.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Angajeaza-ti mai mult mintea rationala astazi. Daca mintea ta isi continua drumul intr-o lume fantastica, ai putea lua in considerare ajutorul unor oameni care te pot ajuta sa aduci o disciplina in situatia ta. Pentru tine, sentimentul general al zilei este probabil ca mintea este dispusa, dar carnea este slaba. Lasa-i pe altii sa te ajute sa te inspiri pentru a iesi din modul lenes.

Horoscop Fecioara 22.09.2022

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului