Horoscop Horoscop Fecioara 23.03.2018

Astazi ai putea dori sa iti pui ideile practice in afaceri pentru a avea succes in finalizarea unui proiect al companiei tale. Aceasta este o idee buna, pentru ca toate semnele indica faptul ca orice ai incepe astazi, fie ca e vorba de angajatorul tau sau de tine, ar putea duce la succes. Cu toate acestea, ai putea sa te afli in situatia in care cheltuiesti mai multi bani decat ti-ar placea in mod normal. Nu te da inapoi, dar fii atent!

Din aceiasi zodie fecioara

Horoscop fecioara zilnic

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 04 – 10 mai 2020

Stresul trebuie să aibă și el o limită, dar pe tine te subjugă total. Dintr-o persoană echilibrată devii una total ruptă de realitate și capricioasă. Nici randamentul nu mai este la cote ridicate, așa cum obișnuia să fie și te învârți într-un cerc vicios. Ascultă sfatul unei rude mai în vârstă și ia o mică pauză menită să îți redea luciditatea pierdută în mijlocul îngrijorărilor de zi cu zi.
Oscilațiile de stare sunt posibile și în weekend când prietenii nu onorează o promisiune și te simți dezamăgit pentru că îți puneai speranțe în ei. Tendința de izolare apare și ea, deci pentru moment pari gata să pui pe plan secund viața socială.

Horoscop Fecioara luna aprilie 2020

În această lună nativii din zodia Fecioară nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Este vremea deciziilor serioase pentru tine si va trebui sa le iei cat se poate de curand pentru a evita consecinte nefaste. Se pare ca in ultima vreme nu te prea intereseaza foarte mult parerea familiei desi unii ar spune ca ar fi bine sa tii cont de cuvintele celor care au mai multa experienta. Pana la urma tu esti cel care suporta un posibil esec. Incearca sa te bazezi pe intuitie in tot ceea ce faci.

Horoscop Fecioara 23.03.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului