Horoscop Horoscop Fecioara 24.09.2023

Studiul astrologiei si disciplinelor psihice ar putea fi obiectivul tau principal astazi. S-ar putea chiar sa urmezi un curs la o materie care te intereseaza. De asemenea, te poti astepta sa intalnesti niste oameni noi, intriganti, care pot fi putin ciudati, dar care totusi ti-ar putea deveni prieteni apropiati. Daca nu este prea periculos, mergi acasa dupa curs. Va trebui sa iti limpezesti capul ca sa poti dormi.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa simti ca astazi ai mai multa energie decat de obicei. Indiferent daca sarcinile de azi necesita forta fizica sau acuitate mentala, abordeaza-le cu incredere. Lucrurile vin usor si cu usurinta, iar tu poti realiza multe. Aprofundeaza putin din aceasta perioada energizanta pentru a socializa cu un prieten sau pentru a te dedica hobby-urilor tale preferate. Nu este nevoie sa indrepti intreaga ta energie catre probleme serioase.

Horoscop Fecioara 24.09.2023

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului