Horoscop Horoscop Fecioara 25.05.2019

Daca ai pe cineva special in viata ta, astazi este o zi perfecta pentru a nu te mai purta ca si cum ai fi parintele partenerului tau, asa cum uneori pari ca o faci. Roteste-te invers si lasa alti oameni sa aiba grija de tine. Lumea nu se va prabusi, daca o sa lasi sa mearga putin in directia in care vrea. Indiferent ce se intampla, o zi ca azi ar trebui sa iti deschida ochii.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 16 – 22 septembrie 2019

Ai nevoie de multa diplomatie pentru a face fata speculatiilor romantice , barfelor si comploturilor familiale din aceasta saptamana. In prima parte a saptamanii apar cateva schimbari in relatiile cheie sau pot aparea chiar decizii neplacute in familie.
Dupa jumatatea saptamanii vei primi o propunere de angajare sau o propunere pe care daca decizi sa o accepti poate sa-ti schimbe mult viata.

Horoscop Fecioara luna septembrie 2019

Acesta este un moment major interesant pentru cariera și viața ta în public.
Apar emoții în relațiile voastre, în timp ce vă veți asocia cu oameni neașteptați. În acest moment, ai nevoie într-adevăr de un partener care să-ți sprijine ascensiunea până în vârf și care să fie alături de tine în timp ce îți asumi riscuri și experimentati idei noi. Veți fi dornic să scăpați de relațiile în care individualitatea voastră este sugrumată -rezonati cu acei oameni cu mintea deschisa.
Sfarsitul lunii te găsește ocupat cu calatoriile , împărtășind idei și studiind subiecte de care ești încântat. Vei avea pofta pentru a porni într-o nouă aventură și poate chiar împingeți un proiect înainte de a-l publica sau de a-l prezenta în lume. Acest lucru va aduce mari schimbari acasă, în viața privată și în relațiile voastre – dar acestea sunt schimbări necesare. Ceea ce era mai important pentru tine nu mai este, și cu asta, multe dintre relațiile tale – romantice sau de altfel – vor suferi o transformare.

Horoscop de ieri

Incearca sa nu fii aspru si judecator azi. Nu intelegi perspectivele altora si codurile dupa care traiesc. Diferentele nu sunt un motiv pentru a gasi vina oamenilor. Ai o personalitate puternica, perceptiva si creativa. Foloseste aceste daruri intr-o maniera pozitiva si sanatoasa, in loc sa le folosesti pentru a ii descurca pe altii si comportamentul lor.

Horoscop Fecioara 25.05.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului