Horoscop Horoscop Fecioara 26.12.2020

In aceasta zi vei fi nevoit sa faci ore suplimentare pentru a putea termina unele activitati pe care nu prea ai vrut sa le faci. Sefii te vor stresa cu o sedinta foarte importanta unde vei fi nevoit sa explici ce e mai bine pentru a avansa cu proiectele incepute. Partenerul de viata va dori sa iesiti la o mica plimbare in aer liber si sa puneti la cale un plan de vacanta.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

O seara acasa cu partenerul tau pare o propunere interesanta. Sexul si romantismul ocupa o mare din gandurile tale de azi. Este posibil sa alegi un roman plin de romantism sau te uiti la un film sexi. Inveti sa comunici mult mai bine cu partenerul tau azi, atat verbal cat si fizic. Asigura-te ca arati cat mai bine si dai cei mai bun din tine.

Horoscop Fecioara 26.12.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului