Horoscop Horoscop Fecioara 27.07.2022

Ar fi indicat ca in aceasta zi sa incerci sa te consulti cu partenerul de viata in tot ceea ce vrei sa faci pentru a evita anumite discutii in contradictoriu. Exista posibilitatea ca o ruda indepartata sa vina in vizita si sa iti restituie o suma importanta de bani. Ar fi bine sa nu te grabesti in a lua anumite decizii fara a le analiza atent. Partenerul de viata iti va propune sa faceti unele planuri de viitor. Fii rabdator.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Frustrarea te-ar putea tenta sa eliberezi acea energie negativa cheltuind multi bani. S-ar putea sa exagerezi cu mancare si bautura sau sa recurgi la cumparaturi impulsive. Rasfata-te putin, dar nu exagera. Nu vrei sa ai un stomac deranjat si nu vei dori sa fii nevoit sa duci articole nedorite inapoi la magazin. Fa niste exercitii sau arunca-ti pasiunea in activitati creative.

Horoscop Fecioara 27.07.2022

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului