Horoscop Horoscop Fecioara 27.11.2020

Ai fost un fluture social in ultima vreme! Faza sociabila in care te afli in prezent necesita multa energie. Esti atras de unii dintre noii cunoscuti, dar iritat de altii. O anumita persoana, iti provoaca anxietate reala astazi. Ai doua optiuni. Fie abandonezi complet noul grup de prieteni, fie expulzezi persoana care iti provoaca probleme.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

O revelatie surprinzatoare, fie din interior, fie din surse precum carti, internet sau comunicari cu prietenii, te-ar putea indruma intr-o directie cu totul noua. Vei avea un sentiment sporit de libertate, precum si o perspectiva mai clara si mai progresiva. S-ar putea sa te gandesti la unele schimbari destul de grele in viata ta, dar nu lua astazi decizii sau aranjamente finale. Astepta inainte de a iti pune in practica ideile.

Horoscop Fecioara 27.11.2020

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului