Horoscop Horoscop Fecioara 27.12.2019

O abordare planificata si disciplinata functioneaza cel mai bine astazi. Un lucru de retinut este ca este important sa te conectezi cu ceilalti acum. Incercarea de a face lucrurile singur poate parea un lucru bun, dar esti mult mai eficient atunci cand incerci ajutorul celorlalti. Nu fii timid de apropierea de oameni pe care nu ii cunosti foarte bine.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 13 – 19 ianuarie 2020

Începi săptămâna care urmează cu o energie afectivă de invidiat. Vrei să oferi iubire și să primești la rândul tău atenție din partea partenerului. Marți cauți activități inovative, neconvenționale și te uiți cu mare atenție peste tot sperând că pe undeva le-ai putea găsi. De asemenea, declari război vorbelor lingușitoare venite din partea unor persoane care abia te-au cunoscut.
Ai mare grijă în acest interval la promisiunile pe care le primești pe plan profesional, mai ales în prima parte a săptămânii pentru că sunt false și extrem de periculoase. Acestea sunt menite să îți distragă atenția de la ceea ce ai tu de făcut în mod curent la muncă.

Horoscop Fecioara luna ianuarie 2020

Luna aceasta este una a deciziiilor, in care vei incerca sa gandesti rational si sa nu pui sentimentele pe primul plan. Iti vei canaliza energia intr-o directie mai corecta, asumandu-ti sarcini mai importante si mai complexe. Vei avea sansa de a beneficia de noi oferte financiare care iti vor imbunatati situatia. Aceasta perioada este plina de entuziasm si nu-ti place ca cineva sa te guverneze.
In ceea ce priveste relatia sentimentala esti plictisit, indiferent si chiar egoist cu partenerul. Ar fi cazul sa te stradui sa acorzi mai multa atentie partenerului pentru a nu avea parte de o surpriza pana la sfarsitul lunii.

Horoscop de ieri

Discutiile cu prietenii apropiati, copiii si partenerii romantici capata astazi o aura deosebit de interesanta. Este probabil sa fie difuzate informatii noi care ar putea face o diferenta mare atat in ​​gospodarie, cat si in comunitatea ta. De asemenea, ar putea face o diferenta in mintea ta. Un nou camp de interes, o noua cautare intelectuala, precum si o comunicare imbunatatita cu cei apropiati ti-ar putea imbogati viata in acest moment.

Horoscop Fecioara 27.12.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului