Horoscop Horoscop Fecioara 28.10.2019

Un prieten apropiat sau un grup cu care esti asociat ar putea avea probleme cu banii. S-ar putea sa ti se solicite ajutorul, dar fii atent. Este indoielnic ca persoana sa iti poata plati inapoi. Un obiectiv la care lucrezi ar putea fi blocat, dar aceasta nu este ziua in care sa incerci sa incepi. Este posibil sa duci lipsa de informatii. Ia-ti o zi libera si apoi repara ceea ce ai.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 09 – 15 decembrie 2019

Incepand de saptamana aceasta, accentul este pus pe finante. Ramane de vazut daca veti cheltui sau veti economisi prea mult. Vei fi dornic sa organizezi o reuniune cu prieteni vechi. In plus esti preocupat de a organiza liste cu datele sarbatorilor cheie, zilele de nastere si evenimentele memorabile pentru a te asigura ca nu ratezi nici un eveniment. In weekend te-ai putea simti atras si fascinat de cineva datorita cuvintelor pe care le spune si cunostintele sau inteligenta lor.

Horoscop Fecioara luna decembrie 2019

În această lună nativii acestei zodii nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Asigura-te ca iei ceva de citit cu tine. Pot exista momente in care trebuie sa astepti pe cineva si vei dori sa fii productiv. In mod inevitabil, vei deveni nervos si te-ai putea supara pe persoana care iti tine ziua blocata. A avea pe ce sa te concentrezi te va linisti si te va face sa simti ca nu iti pierzi timpul. Te-ai putea bucura din plin de timp, decat sa te enervezi.

Horoscop Fecioara 28.10.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului