Horoscop Horoscop Fecioara 29.03.2018

Deodata, pari mai plin de farmec decat de obicei. Poti emana un aer misterios care in anii 1920 a fost numit “el”. Partenerii actuali si potentiali de dragoste pot arunca o a doua privire la tine si pot fi intrigati. Nu fi surprins daca atragi priviri admirabile de la straini! Asta ar putea face o mare diferenta in viata ta romantica. Potentialii parteneri pe care ii intalnesti astazi ar trebui sa continue sa vada ceva in tine pentru o lunga perioada de timp. Profita din plin de ea!

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 17 – 23 februarie 2020

Chestiuni legate le rutina ta zilnică intră in prin plan săptămâna asta. Acesta este șansa de a analiza obiceiulile zilnice pe care le ai și să le îmbunătățesti. Deși luni poate fi o zi cu ceva circumstanțe frustante, lasă să trecă și vei observa că orice obstacol se va risipi preț de căteva zile.
De miercuri  ai posibilitatrea să mai organizezi ceva în spatiul tău și să creezi mai mult spațiu in jurul tău. Dacă vei realiza aceste mici modificări, vei avea șansa să te relaxezi și să te simți reâncărcat.
Pe plan familial va fi o săptămână plină de dragălășenii. Pot arăres vești bune în ceea ce privește o investiție in locuință sau poate chiar oportunitarea de a o schimba.

Horoscop Fecioara luna februarie 2020

Cel mai probabil vei petrece un timp uimitor pe parcursul acestei luni. Vei fi inclinat spre multumirea personala si, in timp util, vei cheltui o suma demna de indeplinit nevoile si dorintele personale. Vei avea tendinta de a performa excelent in dezbateri si, astfel, vei castiga recompense si apreciere pentru acelasi lucru. Uneori, provocarile pot aparea, dar vei avea curaj si o putere de vointa pentru a le depasi. Fiind rabdator si perseverent pentru a reusi sa descoperi o modalitate de a iesi din situatii grele. Este posibil sa te confrunti cu litigii legate de terenuri / proprietati dupa 8 februarie 2020, deci fii foarte precaut in aceasta privinta. Rivalii tai se pot opri impotriva ta si pot implementa modalitati de a-ti pata reputatia. Incearca sa nu investesti credinta oarba in faptele lor, astfel incat sa nu cazi intr-o groapa a dezamagirilor.

Horoscop de ieri

Noi proiecte la care ai lucrat pentru a le perfectiona, probabil implicand scrierea, vorbirea sau publicarea, ar putea fi platite astazi. Cu siguranta, succesul pare sa fie fata, iar cei cu autoritate ar putea fi mai mult decat impresionati de ceea ce incerci sa obtii. Incearca sa profiti de aceasta oportunitate, deoarece s-ar putea sa treaca mult timp inainte sa vina o alta.

Horoscop Fecioara 29.03.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului