Horoscop Horoscop Fecioara 29.12.2016

Ai tendinta sa explici tot ceea ce se intampla in jurul tau. Vei fi nevoit sa faci unele drumuri scurte in interes personal. Exista posibilitatea sa iti rezolvi unele probleme financiare in urma unor decizii importante pe care le vei lua.

Horoscop săptămânal Fecioară 25 martie – 31 martie 2019

              Nimic nu poate sta în calea planurilor tale. E un timp bun pentru a pune în aplicare ceea ce ăți stă în minte de mai multă vreme. Realizările la care visai pâna acum, sunt pe cale să devină realitate în curând. Singura condiție este să aplici ce ai învățat și să stăruiești în activitățile profesionale.

Cu sentimetele încă nu ai făcut pace. Cum știi deja, ai face bine să pui capăt relațiilor păguboase din punct de vedere afectiv pentru că doar îți consumă energia și buna dispoziție, de care ai atât de mare nevoie. Ai posibilitatea, săptîmâna asta să ieși din iureșul capcanelor afective și să te evidențiezi ca un lider al relațiilor pe care să le gestionezi așa cum se cuvine mai bine.

Nu îți va fi chiar ușor să faci fată reacțiilor din jurul tău, dar ești ferm și  determinat în ați susține poziția, lucru care te va ajuta mult pentru a ajunge la o concluzie favorabilă. Cu cât vei reuși mai curând, cu atat mai bine ăți va fi, și o stare de pace interioară te va pătrunde. Spre final de săptămână, ai ocazia să petreci clipe frumoase alaturi de prieteni adevărați.

Horoscop Fecioara luna martie

               Conflictele care  te așteptă la locul de muncă, tensiunile cu colegii și superiorii, nu fac o deschidere prea optimist a acestei perioade. E greu dar, în același timp poate fi și o șansă, poate cea mai importanta de până acum. Poate ar fi timpul să iei în considerare un loc de muncă în altă țară, să te orientezi către alte domenii noi pentru tine. Nu se va înțămpla mâine asta, dar acum se pare că e începutul unei astfel de decizii.

              Nu prea te dscurci în comunicarea de cuplu, ba, aș îndrăzni să zic că ești un total dezastru. Cu toate acestea, dacă vrei să rămâi ăn aceeași pozitie social ar fi bine să depui pițin efort că te afli la momentul cel mai sensibil în cuplu. Discuții, contradicții, reproșuri, amintiri de evenimente neplăcute, toate pot conduce până chiar la teme precum divorțul. Ai însă șansa ca luna nouă să vină cu influențe pozitive in relație, ba chiar vei înțelege mai multe dedesupturi ale existenței în doi și vei începe să-ți reconsideri pozițiile offensive, respectând, initial existența, și mai apoi părerile celuilalt. Poate fi salvarea voastră și începutul unei noi etape.

Desi nu te aștepți, e foarte probabil ca luna martie să vină cu o veste foarte bună în ceea ce ține de o afecțiune mai vecheNu uita însă să îți iei tratamentul, sau cura, pentru că e crucial să duci la bun sfârșit ce ai început.

Mici beneficii se vor adăuga luna asta la bugetul tău, dar cel mai important este faptul că se intrevăd șansele unor proiecte noi, care îți vor fi deosebit de favorabile.

Horoscop de ieri

Emotiile pozitive, cum ar fi dragostea, entuziasmul sau optimismul, care au fost reprimate de ani de zile, ar putea sa se clarifice astazi, aducand un nou sentiment de bucurie si anticipare pentru viitor. Acest lucru ar putea implica anumite activitati care ti-au placut in copilarie. Nu te purta prosteste daca doresti sa calatoresti pe o cale ferata sau sa mergi la circ. Ar trebui sa iti rasfateti din cand in cand copilului tau interior. Incearca sa te distrezi.

Horoscop Fecioara 29.12.2016

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului