Horoscop Horoscop Fecioara 30.04.2018

Un prieten ar putea fi intr-o stare atit de proasta incat te intrebi daca aceasta este aceeasi persoana pe care o cunoasteti si o iubesti. In timpul zilei, ai putea fi tentat sa incerci sa analizezi ce se intampla, dar acest lucru este capabil sa ridice mai multe intrebari decat raspunsuri. Probabil ca acesta este un caz cu prea multe probleme care ti-au lovit imediat prietenul. Nu il rasfata, dar asigura-te ca prietenul tau stie ca esti acolo daca este necesar.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 27 ianuarie-3 februarie 2020

Saptamana aceasta, gandirea ta pozitiva, te va determina sa-ti asumi riscurile necesare pentru a incepe noi proiecte. Este posibil sa te angajezi intr-un nou proiect comunitar sau sa intri intr-un cerc nou de prieteni. Anumite persoane pe care le vei cunoate saptamana aceasta se vor dovedi a fi persoane importante care te vor ajuta in dezvoltarea unor proiecte personale.

Horoscop Fecioara luna ianuarie 2020

Luna aceasta este una a deciziiilor, in care vei incerca sa gandesti rational si sa nu pui sentimentele pe primul plan. Iti vei canaliza energia intr-o directie mai corecta, asumandu-ti sarcini mai importante si mai complexe. Vei avea sansa de a beneficia de noi oferte financiare care iti vor imbunatati situatia. Aceasta perioada este plina de entuziasm si nu-ti place ca cineva sa te guverneze.
In ceea ce priveste relatia sentimentala esti plictisit, indiferent si chiar egoist cu partenerul. Ar fi cazul sa te stradui sa acorzi mai multa atentie partenerului pentru a nu avea parte de o surpriza pana la sfarsitul lunii.

Horoscop de ieri

Livrarile la care te astepti ar putea fi amanate sau mentinute. Astazi s-ar putea sa inveti ceva socant despre un vecin sau o ruda, iar barfele s-ar putea raspandi foarte repede prin comunitatea ta. Acest lucru te-ar putea innebuni, chiar daca ar putea fi exagerat. Ai putea vizita cateva persoane din apropiere, sau poti petrece mult timp la telefon incercand sa afli adevarul. Nu crede nimic din ceea ce auzi azi.

Horoscop Fecioara 30.04.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului