Horoscop Horoscop Gemeni 01.05.2020

Astazi s-ar putea sa constati ca altii apeleaza la tine pentru sfaturi si esti onorat sa fii intr-o astfel de pozitie. Prietenii ar putea sa iti ceara cateva informatii pe care le stii. Poate implica povestirea unei fapte sau oferirea de sfaturi practice. Oricare ar fi, s-ar putea sa fie dificil de explicat fara a intra in niste detalii destul de grele. Poti sa o faci! Vorbeste incet si clar. Probabil ca publicul tau va tresari la fiecare cuvant.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitati minunate se ivesc in aceasta saptamana, pentru tine. Dar accentul planetelor este asupra obligatiilor fata de altii, sau celor de la locul de munca, si variaza de la starea de bine la anumite aspecte problematice. Initial, acestea par lipsite de interes, dar evenimentele din aceasta saptamana te fac sa te confrunti cu obstacole. Unele implica partenerii, altele te privesc doar pe tine. Pune in actiune ceea ce ai invatat si vei vedea ca merita!

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Totul ar putea parea gresit astazi. Casa nu arata bine, mobilierul trebuie reglat si probabil ca nici tu nu esti multumit de felul in care arati. Perfectionismul tau ar putea incepe si te-ai putea arunca in actiune, hotarat sa faci totul bine. Nu te deranja! Probabil ca nu poti face nimic pentru a arata bine astazi. Relaxeaza-te. Maine vei vedea lucrurile diferit.

Horoscop Gemeni 01.05.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului