Horoscop Horoscop Gemeni 01.11.2016

Prea multe se intampla in viata ta in aceasta zi pentru a mai fi ingrijorat cu ceea ce se intampla in vietile altora. Daca ai de gand sa fii catusi de putin preocupat de nevoile altcuiva, incearca sa te concentrezi asura partenerului de viata. Asigura-te ca persoanele din jurul tau de care iti pasa cel mai mult pe lumea asta fac ceea ce e bine pentru ele.

Din aceiasi zodie gemeni

Horoscop gemeni zilnic

Horoscop saptamanal Gemeni 17 -23 iunie 2019

Chiar dacă ai avut probleme în ultima vreme cu cineva pe care îl adorai absolut, vei descoperi că energia cerească atenuează orice dificultăți și va va permite să vedeti încă o dată ceea ce este cu adevărat special și frumos unul în celălalt. Un cadou va întări legătura și va arata cât de mult vă pasă. Fii deschis la miracole, iar relația ta va începe să înflorească zilnic.
La serviciu motivatia ta a disparut fara avertisment. Poate ca ar trebui sa te implici in proiecte care au o rezonanta mai generala. Proiectele care vizeza doar interesele tale sau care au un domeniu restrans nu iti mai atrag atentia.

Horoscop Gemeni luna iunie 2019

Înainte de toate LA MULTI ANI ! tuturor gemenilor. Dar, nu ne oprim aici cu surprizele, pentru că, chiar din prima săptămână, vei trece printr-un proces amplu de schimbare. E firesc sa fie așa, dar acum e mai pronunțat decât cu alte ocazii. La nivel de realizări personale vei intra in altă etapă, una mult mai plăcută, nu vei mai simți că se repetă ceva în viața ta ci că totul e nou și provocator, motivant și angajant în oricare din activitățile pe care le intreprinzi.

O să simți cum viața devine mai dulce și mai frumoasă pe zi ce trece iar tu vei fi în mijlocul ei strălucind ca soarele și bucurându-te de acestă stare. Multe din dorințele tale se vor implini curând.

In cea de-a doua parte  a lunii iunie, unele schimbări se pot petrece, se pot încheia unele relații de prietenie sau chiar sentimentale, dar nu vei rămâne oricum, pentru că noi oportunități se arată. Trebuie doar să fii deschis și TREAZ la tot ce se petrece în jurul tău și vei jubila.

Horoscop de ieri

Sunt sanse ca planurile tale sa fie date peste cap din cauza unor evenimente neasteptate. Posibilitatea de a fi invitat la o petrecere cu o anumita tematica te poate face sa devii irascibil. Risti sa devii si destul de agitat cand observi ca nu ai costumatia potrivita.

Horoscop Gemeni 01.11.2016

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului