Horoscop Horoscop Gemeni 02.09.2017

Astazi vei dori sa te ocupi mai mult de problemele casnice. Exista posibilitatea sa ai ceva de reparat ceea ce te va entuiazma destul de mult. Vei fi tentat sa faci si unele modificari in camin, dar ar fi indicat sa te consulti cu persoana iubita. Prietenii iti vor reprosa ca in ultima vreme i-ai cam evitat. Poate ar fi bine sa iesi in oras sa te distrezi alaturi de ei.

Din aceiasi zodie gemeni

Horoscop gemeni zilnic

Horoscop Gemeni luna octombrie 2020

In perioada initiala a lunii ar trebuie sa eviti increderea excesiva si luarea deciziilor semnificative in graba, deoarece pot fi un mare dezavantaj in planurile de cariera pe care le ai. Trebuie sa fii prudent in privinta prietenilor, sa intelegi ca putini sunt cu adevarat ceea ce par. Unii vor incerca sa profite de bunatatea ta si sa profite de increderea ta. Daca lucrezi in acelasi domeniu cu partenerul sau aveti o afacere impreuna cel mai probabil vor aparea ceva disensiuni.
Vei face investitii pentru a achizitiona un automobil sau pentru a aduce imbunatatiri substantiale la casa. O suma de bani sau o mostenire va va surprinde in mod placut.
Daca esti singur, probabil ca te vei indragosti de un prieteni mai vechi.

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

Dorinta de a infrumuseta casa ta ti-ar putea lovi toata forta astazi. Poate ca astepti vizitatori sau oaspeti in casa si doresti sa faci o impresie buna. Ai putea sa te uiti prin magazinele antice cautand anumite obiecte de care esti interesat. S-ar putea sa iti indrepti atentia spre a face ceva mai ambitios decat ti-ai planificat initial. Bucura-te, dar fii atent. Nu vrei sa te plictisesti.

Horoscop Gemeni 02.09.2017

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului