Horoscop Horoscop Gemeni 02.09.2020

In aceasta zi esti pus pe fapte mari si vrei sa faci o curatenie generala in locuinta, dar membrii familiei nu par sa agreeze pornirile tale gospodaresti. Vei face pana la urma totul de unul singur fara sa scoti ochii cuiva. La capitolul bani, te poti declara norocos deocamdata, mai ales ca nu ai datorii mari.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitati minunate se ivesc in aceasta saptamana, pentru tine. Dar accentul planetelor este asupra obligatiilor fata de altii, sau celor de la locul de munca, si variaza de la starea de bine la anumite aspecte problematice. Initial, acestea par lipsite de interes, dar evenimentele din aceasta saptamana te fac sa te confrunti cu obstacole. Unele implica partenerii, altele te privesc doar pe tine. Pune in actiune ceea ce ai invatat si vei vedea ca merita!

Horoscop Gemeni luna septembrie 2020

Luna aceasta, trebuie să te eliberezi pentru a-ți explora dorințele ascunse, chiar dacă acestea par „ciudate”.
Energia armonioasă curge in prima parte a lunii în timp ce Soarele și Venus se conectează cu planeta norocoasă Jupiter din Săgetător. Vindecarea emoțională are loc și acesta este un moment perfect pentru a te conecta cu trecutul tau. Amuzamentul este în aer și este un moment genial pentru a te extinde din rutina ta obișnuită. Este un moment strălucitor pentru a-ti valorifica abilitățile psihice.
Datorită carismaticului Venus care intră in semnul tau , vei fi fermecator si într-o dispoziție deosebit de romantică și flirtantă. Venus aduce binecuvântări în relațiile voastre, încurajându-vă să cereți ce doriți. Aceasta este, de asemenea, o luna minunata pentru a vă conecta cu familia sau cu oamenii din comunitatea voastră, care vă împărtășesc interesele pentru vindecare și spiritualitate.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa fii prea liber cu banii tai chiar acum. De obicei esti atent cu ei, dar spiritul generozitatii si abundentei este cu siguranta cazut peste tine si esti mai inclinat sa fii generos cu cei la care tii. Dupa ce totul este spus si facut, ai putea intra in panica, dar nu. Te pricepi sa faci bani. O mica strangere a centurii mai tarziu este complet posibila si nu iti va face rau.

Horoscop Gemeni 02.09.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului