Horoscop Horoscop Gemeni 03.04.2016

Stelele sugerează să ai mai mare grijă pe drum sau în timpul folosirii unui echipament disfuncțional. Va fi, de asemenea, benefic pentru tine să fii mai atent atunci când interacționezi cu oamenii legii și cei ce cunosc lucrurile mai bine ca tine. Ar trebui să fii amabil și politicos atunci când îți spui punctele de vedere și le susții.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic

Horoscop Pesti 24.02.2019

Un proiect creativ complex ar putea necesita o cercetare in profunzime astazi, si ai putea petrece o mare parte a zilei online sau in biblioteca. Acesta este probabil un subiect pe care il iubesti, astfel incat nu te deranjeaza timpul pierdut. Inspiratia care iti va veni in cale ar putea dura o perioada. S-ar putea sa poti trata acest proiect ca o intreprindere de afaceri si sa ii oferi mai multa substanta.

Horoscop de ieri

Un cerc de meditatie sau alta activitate de grup dedicata activitatilor spirituale ar putea fi astazi pe primul loc in agenda ta. Este important sa participi, deoarece ai nevoie de putina pace si liniste, precum si de sprijinul celorlalti din grup. Afectiunea pe care o simtiti unii pentru ceilalti va vor ajuta sa va destindeti in aceasta seara.

Horoscop Gemeni 03.04.2016

gemeni

Istoric ZODIAC EUROPEANhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului