Horoscop Horoscop Gemeni 04.12.2019

Aceasta este o zi care pare sa depaseasca limitele tale normale. Desi poate exista o incarcatura emotionala deosebita care insoteste tot ceea ce faci, lasa aceasta sa fie emotia care iti alimenteaza pasiunea si nu motivul pentru a te opri. Inceputul poate fi dificil si poate doresti sa iti petreci ziua in pat. Dupa ce incepi, poate fi greu sa incetinesti.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 16 – 22 decembrie 2019

Ai nevoie de putina refexie, mai ales atunci cand vine vorba despre ceea ce simti vis-a-vis de persoana cu care esti in relatie.Chiar daca te incearca un sentiment de plictiseala si nemultumire, mai bine ai face daca ai avea tactul necesar sa poti sa discuti intr-o maniera deschisa si delicata cu celalalt. Nu uita ca intr-o relatie sunt tot timpul doi factori.

Horoscop Gemeni luna decembrie 2019

Cu siguranță această lună va fi una de neuitat. Se referă în principal la câștiguri finaciare de care nu vă puteți plânge, însă tot va nemulțumește. Bazați-vă pe propriile forțe și pe abilitățile voastre, acestea vă pot conduce spre fericire, aveți tendința de a vă lua prea multe angajamente iar aceasta nu este cea mai bună variantă. Încearcă să relaționezi cu persoane care au situații asemanatoare cu ale tale,aceastea te-ar putea ajuta cu anumite soluții la care nici nu te-ai gândit.
Atat prestigiul tău cât și poziția socială va crește luna aceasta, daca oferi totul atunci ai șansa de a avea succes, aduți aminte că jumatățile de masură nu sunt indicate.
O persoană din trecut care te-a ajutat cu sfaturi întotdeauana, va avea nevoie de ajutorul tau. Nu o refuza, nu uita binele se întoarce oricui și niciodată nu știi când vei avea nevoie de ajutor.

Horoscop de ieri

Comentariile ambigue ale unor persoane vor incepe sa-ti intinda nervii astazi. Daca doresti sa ajungi la adevar despre ceea ce cred ei, atunci trebuie sa iesi in centru si sa ceri explicatiile necesare. S-ar putea sa fie surprinsi de indrazneala ta, dar nu pot nega ca iti pierzi timpul. S-ar putea sa fie momentul sa mergi mai departe.

Horoscop Gemeni 04.12.2019

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului