Horoscop Horoscop Gemeni 06.04.2016

Astazi nu este o zi pentru a medita. Energiile planetare iti cer sa iesi din umbra si sa te intorci la lumea de afara. Ti-ai facut o mulțime de ganduri negative despre tine in ultimul timp, iar acum va trebui sa vezi cum “noul si imbunatatitul” tu reactioneza in viata de zi cu zi. Astepta-te la niste pareri placute si schimbari cu adevarat durabile.

Din aceiasi zodie gemeni

Horoscop gemeni zilnic

Horoscop saptamanal Gemeni 10 -16 iunie 2019

În această saptamana vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea sarcinilor.

Horoscop Gemeni luna iunie 2019

Înainte de toate LA MULTI ANI ! tuturor gemenilor. Dar, nu ne oprim aici cu surprizele, pentru că, chiar din prima săptămână, vei trece printr-un proces amplu de schimbare. E firesc sa fie așa, dar acum e mai pronunțat decât cu alte ocazii. La nivel de realizări personale vei intra in altă etapă, una mult mai plăcută, nu vei mai simți că se repetă ceva în viața ta ci că totul e nou și provocator, motivant și angajant în oricare din activitățile pe care le intreprinzi.

O să simți cum viața devine mai dulce și mai frumoasă pe zi ce trece iar tu vei fi în mijlocul ei strălucind ca soarele și bucurându-te de acestă stare. Multe din dorințele tale se vor implini curând.

In cea de-a doua parte  a lunii iunie, unele schimbări se pot petrece, se pot încheia unele relații de prietenie sau chiar sentimentale, dar nu vei rămâne oricum, pentru că noi oportunități se arată. Trebuie doar să fii deschis și TREAZ la tot ce se petrece în jurul tău și vei jubila.

Horoscop de ieri

Scuze restante pot fi cerute astazi. Nu este usor sa recunosti ca gresesti, dar aspectele planetare pot spori curajul tau. Mai degraba, decat sa stai cu regret, ar fi bine sa te intalnesti cu acea persoana pentru rezolva. Indiferent de orice disconfort, vei observa ca te simti mult mai bine dupa aceea. Chiar daca cealalta persoana nu este receptiva, vei putea spune ce trebuie spus.

Horoscop Gemeni 06.04.2016

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului