Horoscop Horoscop Gemeni 08.03.2018

Ai tot ceea ce este necesar pentru a impresiona prin personalitatea ta care este atat de fermecatoare incat poti intimida pe oricine iti iese in cale. Aceasta ar putea include pe cineva pe care un prieten de al tau il poate considera mai prioritar asa ca asigura-te ca intentiile tale sunt clare. La urma urmei, nu ai nici un interes sa provoci panica pe teritoriul prietenului tau. Incearca sa iti utilizezi carisma naturala pentru a indrepta situatia.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 04 – 10 mai 2020

Promiți că nu mai intervii în viața cuiva din familie și totuși ești tentat să îi spui ce are de făcut și sub ce formă. Astfel de comportamente nu fac decât să irite și nicidecum să ajute în vreun fel climatul familial. Devii și peste măsură de sensibil la critici astfel că nu poţi suporta să ți se întoarcă vorbele. Este adevărat că ai fost o figură autoritară în familie, însă ar fi bine să lași liberul arbitru fiecăruia.
Sectorul extraordinar de bine aspectat este cel al banilor, căci vin niște bani de unde te aștepți mai puțin și uite așa reușești să îți achiți o serie de datorii mai vechi pe cre le-ai tot amânat.

Horoscop Gemeni luna aprilie 2020

Luna aceasta pentru nativii gemeni nu va fi una de succes sau plină de prea multă fericire,trebuind a se înarma cu multă răbdare deoarece multe evenimente pot fi stresant.
Nu vor lipsi în schimb din jurul tău persoane cordiale, oamenii amabili sau binevoitori, aceștia îți vor da o mână de ajutor pentru rezolvarea problemelor. Începutul lunii vă aduce o confruntare cu unul din colegi dar arătandu-vă creativitatea si sclipirea pe care o aveți veți trece cu bine peste. Nu veți duce lipsă nici de probleme în relatia de cuplu, dar pentru evitarea avestora pur și simplu nu răspundeți provocărilor. Sfârșitul lunii va venii cu unele clarificari și explicații din partea ta, nu te speria acestea vor clarifica situațile conflictuale.

Horoscop de ieri

Ziua de astazi pare a fi una destul de buna pentru tine. Datorita concentrarii tale, poti face senzatie la locul de munca. Superiorii tai te vor sustine in ceea ce vrei sa faci, dar exista riscul sa primesti mai multe responsabilitati. Este posibil sa fii nevoit sa faci o vizita intr-un loc religios in urma insistentelor partenerului de viata. Incearca sa eviti aroganta din viata ta.

Horoscop Gemeni 08.03.2018

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului