Horoscop Horoscop Gemeni 09.01.2020

Daca persoanele din jurul tau pun anumite restrictii asupra a ceea ce iti doresti in viata, spune-le sa isi caute alta ocupatie. Obiectivele, dorintele si sperantele tale sunt proprii. Uneori, oamenii incearca sa iti analizeze fiecare miscare pentru a te putea intelege. Este greu sa nu ii acuzi ca te judeca, dar ar trebui sa apreciezi faptul ca ei fac tot posibilul sa te inteleaga. Incearca sa vorbesti cu ei si sa le explici ca ceea ce faci, nu este pentru a ii rani. Incerci doar sa fii fericit. Vor intelege asta.

  • Horoscop Dragoste gemeni Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani gemeni Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste gemeni Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Gemeni 23 – 29 martie 2020

Ai în față o săptămână în care trebuie să te menajezi mai mult. Starea ta de sănătate , sistemul imunitar riscă să fie puțin dezechilibrate de excesul de consum nervos din ultima perioadă. Un rol important îl au mai ales  vorbele grele sau chiar puțin agresive pe care trebuie să le eviți cu desăvârșire. Nu este o eliberare atunci când mai scapi câte una, ci e chiar mai mult o deschidere spre vulnerabilități la care nu ai cum să le faci față.
Înainte de toate, trebuia să te asiguri că ai posibilitatea să duci la capăt ce ți-ai propus. Nu intra pe căi necunoscute pentru că nu e momentul.
Dacă ai ceva probleme financiare, să știi ca soluția este în tine. Nu căuta responsabili pentru ceea ce ți se întâmplă, nu te mai expune prea mult la replici și discuții furtunoase, și toate problemele își vor găsi soluția.

Horoscop Gemeni luna martie 2020

Luna respectiva pentru gemeni va fi dificila, in aceasta luna gemenii trebuie sa isi puna cateva semne de intrebare in vederea eforturilor pe care la fac ,daca ele se merita si daca aduc rezultate. Ghinionul pe care il au in planul carierei, este rezultatul faptului ca trag atentie lucrurilor neinsemnate, iar cele importante nu le iau in vedere.
In ceea ce priveste dragostea, luna aceasta nativii reusesc sa iasa din anonimat respectiv devin atractivi,energici si dobandesc usor reciprocitate din partea partenerului .
In aceasta luna gemenii trebuie sa pastreze stabilitatea in relatie sa nu caute motive de conflict sau gelozie, si nici intr-un caz sa nu incerce o aventura noua,asta poate avea consecinte catastrofale.

Horoscop de ieri

Ai de gand sa calatoresti, poate pentru unele oferte de afaceri? S-ar putea sa primesti o veste ca calatoria ta trebuie amanata, ceea ce ar putea fi dezamagitor. Cu toate acestea, retine ca aceasta este doar o intarziere, nu o negare. Toate semnele arata ca vei face acea calatorie, asa ca nu intra in panica. Gandeste-te la aceasta situatie ca si cum ai avea mai mult timp in care sa te pregatesti. Vei dori sa fii gata complet inainte de a pleca. Bucura-te de ziua ta.

Horoscop Gemeni 09.01.2020

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului