Horoscop Horoscop Gemeni 09.07.2017

Unele probleme pe care le aveai cu partenerul de viata si pareau a fi minore sa capete o oarecare importanta. Este posibil sa ai de ales intre locul de munca si persoana iubita si va trebui sa faci aceasta alegere gandindu-te la ceea ce iti doresti in viitor.

Horoscop saptamanal Gemeni 11 – 17 noiembrie 2019

Săptamana aduce solutii energice si rapide care iti vor ocupa mintea si te vor face sa te simti increzator. Esti responsabil pentru propriul tau succes așa ca susține-l la fiecare pas.
Vei simti impactul lui Marte mai mult decat orice alt semn zodiacal. Apar oportunitati pentru socializare si recompense pentru eforturile pe care le ai depus.
Bucura-te de succesul tau si de lucrurile minunate care vin ca o consecinta a muncii depline si a dragostei cu care te-ai implicat in tot ceea ce ti ai propus sa realizezi.
Vei reusi sa ramai concentrat asupra obiectivelor personale, calm si sigur in pielea ta.

Horoscop Gemeni luna noiembrie 2019

In aceasta luna vei experimenta perioade de incertitudine in sentimentele pentru partener. Darul tau de a gasi cea mai buna solutie pentru a rezolva problemele te va duce in directia potrivita. Problemele cu care te vei confrunta luna aceasta vor fi solutionate datorita intuitiei corecte.
Vei fi mai responsabil si mai serios in angajamentele profesionale si in afacerile tale. O parte din succesul tau profesional va depinde foarte mult si de colegii sau pertenerii tai, de modul in care vei comunica cu ei. O persoana pe care o cunosti deja, te va sprijini si va juca un rol foarte important, intr-o situatie mai dificila. Un conflict vechi cu o perosoana si familie va fi rezolvat datorita felului in care te vei impune.

Horoscop de ieri

O ceata romantica inconjoara relatiile de dragoste. Ai putea crede ca partenerul tau romantic a iesit dintr-un basm. Cu toate acestea, chiar eroii din cartile de poveste si eroinele au defecte - dar defectele pot fi incantatoare! Energia ta creativa ar trebui sa fie foarte mare. Proiectele artistice pot avea o calitate perfecta in ceea ce le priveste.

Horoscop Gemeni 09.07.2017

gemeni

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului